DOLAR 32,3602 0.12%
EURO 35,0439 -0.22%
ALTIN 2.324,830,24
BITCOIN 2266639-0,49%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

'Star Wars: Ahsoka'dan yeni fragman yayınlandı!

'Star Wars: Ahsoka'dan yeni fragman yayınlandı!

ABONE OL
Temmuz 12, 2023 13:45
'Star Wars: Ahsoka'dan yeni fragman yayınlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Duyurulduğu andan itibaren tüm gözlerin çevrildiği Lucasfilm’in en yeni dizisi ‘Star Wars: Ahsoka’ için geri sayım devam ediyor. 23 Ağustos’tan itibaren sadece Disney+’ta izleyicilerle buluşacak olan yapımda, tüm dengeleri alt üst edecek olan kaçınılmaz büyük savaş başlayacak. 

“Bir kez Asi olan ölene dek Asi’dir.” mottosuyla eski Jedi Şövalyesi Ahsoka ile Thrawn arasındaki nefes kesecek mücadeleyi izleyicilere taşıyacak olan ‘Star Wars: Ahsoka’dan yeni fragman yayınlandı. Rosario Dawson’ın Ahsoka’ya hayat verdiği, Star Wars evreninde geçen Lucasfilm imzalı dizi, 23 Ağustos’tan itibaren sadece Disney+’ta izlenebilecek. 

Galaksiye yönelik çıkan ve Thrawn’un başını çektiği tehdide karşı kendisine güçlü bir ekip kuran Ahsoka, karanlığın çöküp kötülüğün hakim olmasını engellemek için hayatının en büyük savaşlarından birini verecek. 

Dave Filoni’nin senaryosunu yazdığı ve Dawson’a Natasha Liu Bordizzo, Mary Elizabeth Winstead, Ray Stevenson, Ivanna Sakhno, Diana Lee Inosanto, David Tennant, Lars Mikkelsen ve Eman Esfandi’nin eşlik ettiği ‘Star Wars: Ahsoka’, ilk iki bölümüyle 23 Ağustos’ta Disney+’ta yayında olacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.