DOLAR 32,5696 0.06%
EURO 35,0269 0.45%
ALTIN 2.422,840,00
BITCOIN 2087964-3,76%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi filminden yeni görüntüler yayınlandı!

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi filminden yeni görüntüler yayınlandı!

ABONE OL
Temmuz 20, 2023 10:44
Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi filminden yeni görüntüler yayınlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son on yılın en büyük animasyon dizilerinden biri olan “Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi” uzun metrajlı uyarlaması ile bu yaz seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Animasyon severlerin heyecanla beklediği filmin posteri yayınlanırken, filme ait yeni görüntüler paylaşıldı.

Bilgisayar animasyonlu müzikal süper kahraman hikayesi “Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi (Ladybug & Cat Noir)”, 25 Ağustos 2023 tarihinde vizyonda olacak!

İlk kez Ekim 2015’te yayınlanan ve dünya çapında gişe rekorları kıran televizyon dizisi “Mucize Uğur Böceği İle Kara Kedi Öyküleri”ne dayanan animasyon filmi “Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi”seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Jeremy Zag tarafından yönetilen bu bilgisayar animasyonlu müzikal süper kahraman filmi, güçlü süper kahramanlar Uğur Böceği ile Kara Kedi’ye dönüşen ve Işıklar Şehri’ni Atmaca Güve olarak bilinen tehlikeli bir süper kötüden korumak için güçlerini birleştiren Parisli gençler Marinette Dupain-Cheng ve Adrien Agreste’in başlangıç hikayesine odaklanıyor. 

Paris’te geçen bu heyecan verici mucizevi başlangıç hikâyesinde, yeni bir liseye başlayacağı için gergin olan Marinette Dupain-Cheng adındaki çekingen genç kız, eve dönüş yolunda Usta Fu olarak bilinen mistik bir yaşlı adamı bir arabanın çarpmasından kurtarır. Bunun üzerine Fu, Marinette’in, onu Uğur Böceği süper kahraman karakterine dönüştürecek sihirli mucize mücevhere sahip olması gereken doğru kişi olduğuna karar verir. 

Marinette okulda ünlü milyoner tasarımcı Gabriel Agreste’nin pamuklara sarmalanmış oğlu Adrien’e âşık olur. Usta Fu’nun sihirli mücevheri Adrien’i de süper kahraman Kara Kedi’ye dönüştürür. Birbirlerinin gerçek kimliklerinin farkında olmasalar da ikili, süper kötü Atmaca Güve ile savaşmak için güçlerini birleştirmek zorundadırlar: Oysa Atmaca Güve, karısını hayata döndürmek için Mucize mücevherlerin kontrolünü ele geçirmek isteyen Adrien’in babasından başkası değildir.

Filmde, Mucize Uğur Böceği ile bağlantılı olan sevimli Yaratım kwami’si Tikki’yle de tanışıyoruz. Tikki’yi takan kişi onun gücü sayesinde özel küpeleri kullanarak (Marinette) Uğur Böceği süper kahramanına dönüşebiliyor. Öte yandan, bir de komik ve tembel (ve genellikle geğiren veya yellenen) küçük siyah Yıkım kwami’si Plaag var ki o da özel yüzüğü takan kişiyi (Adrien) süper güçlü Kara Kedi’ye dönüştürebiliyor. 

Marinette kendini Kara Kedi’yle ilk kez karşılaştığı Notre Dame katedralinde bulduğunda, ikili birden canlanan korkunç bir çörtenle (gargoyle) savaşırlar. Daha sonra, Atmaca Güve bir okul şenliği sırasında yardımcıları Sihirbaz ve Pandomimci’nin de yardımıyla Paris’te kaos ve yıkım meydana getirir. 

Bu süreçte, Sihirbaz ve Pandomimci zombileri, yılanları ve pamuk şeker canavarlarını yoldan geçenlerin üzerine salarak panayırı birbirine katarlar. Panayırdaki patlamalar ve kötü adamlar tarafından yaratılan diğer kargaşalar, Marinette’in harekete geçmek üzere sihirli küpelerini takmasına ve Uğur Böceği olarak kontrolü ele almasına yol açar. Yıkıcı balonlar panayırdaki çocuklara saldırsa da Uğur Böceği, yo-yo’suyla günü kurtarmaya gelir. Kara Kedi ve sihirli sopası da bu girişimde ona yardımcı olur.

Atmaca Güve final kapışmasında Uğur Böceği’ne saldırır ve onun Marinette olduğunu ortaya çıkararak küpelerini alır. Güve bunun ardından Kara Kedi’yi yakasından tutup kaldırır. Kara Kedi’nin maskesi yanar ve gerçek kimliğinin Adrien olduğu ortaya çıkar. Kötü adam şok geçirir ve kıyafeti binlerce beyaz kelebeğe dönüşerek dağılır. Atmaca Güve’nin Gabriel olduğu ortaya çıkar. Tikki’nin sihri Marinette’e geri uçar ve Marinette son anda Gabriel’in trajik bir şekilde kendi oğlunun üzerine düşüşüne tanık olur. 

Filmin heyecan verici doruk noktasından sonra, Kara Kedi ve Uğur Böceği’nin yıkılmış bir Paris’i yeniden bir araya getirmek için güçlerini birleştirdiğini görürüz. Film, Marinette ve Adrien’in baloda dans etmek için bir araya gelmeleriyle romantik bir şekilde sona erer. Onları Seine Nehri üzerindeki manzaralı Pont des Arts köprüsünde nihayet maskelerini çıkarmış ve birlikte heyecan verici bir geleceğe hazırlanırken izleriz.

Senaryosunu Jeremy Zag ve Bettina López Mendoza’nın birlikte kaleme aldığı filmin yapımcılığını Anton Soumache, Jeremy Zag, Daisy Shang üstleniyor. Emmanuel Jacomet, Michael Gracey, Tyler Thompson, Alexis Vonarb, Jean-Bernard Marinot, Cynthia Zouari, Thierry Pasquet, Ben Li ise uygulayıcı yapımcılar yer alıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi, 25 Ağustos’ta sinemalarda olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.