• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye
  • İletişim
Akdeniz Web Haber
Advertisement
  • Anasayfa
  • Türkiye Gündemi
  • Yerel Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Magazin
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Teknoloji
No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Türkiye Gündemi
  • Yerel Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Magazin
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Teknoloji
No Result
View All Result
Akdeniz Web Haber
No Result
View All Result
Anasayfa Türkiye Gündemi

AK Partili Kırkpınar’dan çiftçiye destek açıklaması

by
Eylül 14, 2022
in Türkiye Gündemi
A A
0
0
VIEWS

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, AK Parti olarak tarım ve hayvancılığa verdikleri desteklerin artarak devam edeceğini söyledi.

 

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar beraberinde Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı ve Tarım İl Müdürü Mustafa Özen ile birlikte Kemalpaşa’nın Halilbeyli mahallesinde çiftçilerle bir araya geldi. Mahalle meydanında bulunan kahvehaneleri dolaşıp sohbet eden Milletvekili Kırkpınar, ardından çiftçilerle buluştu. AK Parti olarak tarım ve hayvancılığa her yıl bir önceki yıla göre daha fazla destek verdiklerini belirterek, Kemalpaşa’da yapılan baraj ve sulama göletleri ile verimli topraklardan daha fazla ürün elde edileceğini söyledi.

 

Kırkpınar, “Küresel krizlerden kaynaklı hayat pahalılığı karşısında üreticilerimizi yalnız bırakmadık, bırakmıyoruz. Bu sene tarım ürünlerinde çok yüksek alım fiyatları açıklayarak çiftçimizin yüzünü bir kez daha güldürdük. Yağışların da bol olmasıyla hamdolsun verimli bir hasat dönemi geçiriyoruz. Tüm dünyanın içinde sürüklendiği bu fırtınadan ülkemizi daha güçlü bir şekilde selamete çıkaracağız. Milletimizin duası ve desteği ile inşallah 2023 yılında da çiftçi ve üretici kardeşlerimize verdiğimiz destekler artarak devam edecektir. Sizler yetiştirin, üretin biz her daim sizlere destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. 

 

Özellikle tarım ve hayvancılığa verilen desteklerin önemli olduğunu dikkat çeken Kırkpınar, “Tüm dünyada ciddi gıda krizleri yaşanırken, ülke olarak sizlerin katkıları ile özellikle pandemi döneminde hiç sıkıntı yaşamadık. Tarımsal ürünlerden, et ve süt ürünlerine kadar hiçbir vatandaşımız sıkıntı yaşamadı. AK Parti olarak tıpkı sağlıkta yaptığımız atılımlar gibi tarım ve hayvancılıkta da uyguladığımız birçok projenin meyvesini bu dönemde aldık” diye konuştu.

 

Kırkpınar, daha sonra çiftçilerin talep ve önerilerini dinleyerek notlarını aldı. Program İl Tarım Müdürlüğü sunumu ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Önceki Haber

Koçtaş’tan Kombi Bakımında Dikkat Edilmesi Gereken Öneriler

Sonraki Haber

Kartepe Mahallelerinde Gece – Gündüz Çalışma Var

Sonraki Haber

Kartepe Mahallelerinde Gece - Gündüz Çalışma Var

Bir cevap yazın Cevabı iptal et

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

POPÜLER HABERLER

  • Kâmil Koç hizmet ağını genişletmeye devam ediyor

    0 Paylaşım
    Paylaş 0 Tweet 0
  • Akkuyu NGS’nin 1’inci Ünı̇tesı̇ne Pasif Kor Su Basma Sı̇stemı̇ Kuruldu

    0 Paylaşım
    Paylaş 0 Tweet 0
  • DeFacto, Globalleşme Atağında Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’yla (EBRD) Güçlerini Birleştirdi

    0 Paylaşım
    Paylaş 0 Tweet 0
  • Sistem Global Danışmanlık’ta üst düzey atama

    0 Paylaşım
    Paylaş 0 Tweet 0
  • Danfoss DEVI ile kar ve buzlanmaya bağlı iş kazaları tarihe karışacak

    0 Paylaşım
    Paylaş 0 Tweet 0
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye
  • İletişim

© 2022 Akdeniz Web Haber | News Tanıtım Yazısı by Tanıtım Yazısı.

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Türkiye Gündemi
  • Yerel Haber
  • Dünya
  • Spor
  • Magazin
  • Kültür & Sanat
  • Sağlık
  • Teknoloji

© 2022 Akdeniz Web Haber | News Tanıtım Yazısı by Tanıtım Yazısı.