DOLAR 32,3388 0.17%
EURO 35,1360 -0.14%
ALTIN 2.242,17-0,04
BITCOIN %
Antalya
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

ASAT Alanya’daki alt yapı yatırımlarını sürdürüyor

ASAT Alanya’daki alt yapı yatırımlarını sürdürüyor

ABONE OL
Eylül 12, 2022 10:45
ASAT Alanya’daki alt yapı yatırımlarını sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alanya Oba Mahallesi’ne  1200 metre kanalizasyon

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın son yıllarda yeni yapılaşmayla birlikte büyüyen Oba Mahallesi’ne başlattığı 1200 metrelik kanalizasyon çalışmalarında sona geldi.

 

Alanya’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan ve nüfusu her geçen gün artan Oba Mahallesi’nde su ve kanalizasyon sorunu yaşanmaması için ASAT Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar sürüyor. ASAT ekipleri mahallede 1200 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yapım çalışması yapıyor. Büyük bölümü tamamlanan kanalizasyon hattının kalan kısmının Eylül ayı sonuna kadar bitirilmesi ve ardından ara sokaklardaki bağlantıların yapılması planlanıyor. 

 

FOSSEPTİKLER KALKACAK

Oba Mahalle Muhtarı Şeref Gürkan yapılan çalışmadan memnuniyet duyduklarını belirterek,  

“Burası hızla büyüyen, yeni binaların hızla çoğaldığı bir mahalle. Yeni yapılaşan bölgelerin kanalizasyonu yoktu. Herkes bu zamanda fosseptik çektiriyordu. Bundan kurtulmak için Muhittin Başkanımızdan kanalizasyon istedik. Yatırımı yaptılar ve çalışmalara başladılar. Çok zor, taşlık bir arazi. Daha önce de projede olan bir yerdi ama yapılmamıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve ASAT ekiplerimize mahallem adına teşekkür ederim” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.