DOLAR 32,4319 0.22%
EURO 34,9986 -0.22%
ALTIN 2.327,150,33
BITCOIN 22970012,07%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Başkan Büyükakın ile Atakan Taksi esnafının keyifli sohbeti

Başkan Büyükakın ile Atakan Taksi esnafının keyifli sohbeti

ABONE OL
Eylül 28, 2022 17:45
Başkan Büyükakın ile Atakan Taksi esnafının keyifli sohbeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkan Büyükakın, Cumhuriyet Bulvarı’nda hizmet veren Atakan Taksiyi ziyaret etti, taksici esnafıyla çay içip, sohbet etti

 

Halkın taleplerine karşı her türlü adımı atan, yeni baştan yapılarak hayata geçirilen Cumhuriyet Bulvarı’nda Atakan Taksi olarak hizmet veren taksici esnafını ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Cumhuriyet Bulvarı yenilenme sürecinde desteklerini her zaman arkamızda hissettiğimiz, bu süreçte duraklarını da yenilediğimiz Atakan Taksi esnafımızla çaylarını içip sohbet ettik. Rabbim muhabbetleri gibi işlerini de bereketlendirsin. Bugün buradaki esnafımız mutluysa ve huzurluysa bizler için de en büyük mutluluk budur” dedi. Atakan Taksi esnafı, Cumhuriyet Bulvarı’ndaki proje ve özellikle duraklarının yenilenmesi hususunda Başkan Büyükakın’ın verdiği destek için teşekkür etti.

 

“ESNAFIMIZIN ÖNERİLERİNE VE İSTEKLERİNE KULAK KABARTTIK”

“Bizim muhatabımız halktır, halkımızı dinler, refahları için yapılması gerekeni yaparız” diyerek ziyareti nedeniyle bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak nasıl Cumhuriyet Bulvarını bir yaşam alanına çevirdiysek, diğer taraftan da esnafımızın önerilerine ve isteklerine kulak kabarttık. Onları dinledik ve birçok uygulamayı ortak akılla yaptık. Biz esnafın dilini çok iyi biliyoruz. Onlar da bizim nasıl yanlarında olduğumuzu bilir. Bugün şehrimizde güzel hizmetler ve Mutlu Şehir Kocaeli hedefine uygun adımlar atılıyorsa bu elbette halkımızla oluyor” ifadelerini sarf etti.

 

“SIRADAN ADIMLAR ATMADIĞIMIZ İÇİN BİZE TEŞEKKÜR EDİYOR”

Halkın ortak faydası için çalıştıklarını da dile getiren, “Kocaeli için belirlediğimiz hedeflere kilitlendik” diyen Başkan Büyükakın, “Hizmetlerimiz açısından doğru bildiğimize odaklandık, kilitlendik. Hemşerilerimiz şehrimizi dönüştürme, değiştirme ve çok daha güzele gitmesi için her fırsatta bize sokaklarda desteklerini dile getiriyor. Bu bize enerji ve güç veriyor. Biz gücümüzü ve çalışma azmimizi hemşerilerimizden alıyoruz. Hemşerilerimiz günlük, geçici, sıradan adımlar atmadığımız için bize teşekkür ediyor. Halkımızın ve esnafımızın nabzını iyi okuduğumuz için ortaya güzel ve faydalı eserler çıkıyor” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.