DOLAR 32,3914 0.21%
EURO 35,2434 0.04%
ALTIN 2.323,250,19
BITCOIN 22957852,85%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Efes Selçuk belediyesi toplumsal cinsiyet eşitliği çalıştayı’nda

Efes Selçuk belediyesi toplumsal cinsiyet eşitliği çalıştayı’nda

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:45
Efes Selçuk belediyesi toplumsal cinsiyet eşitliği çalıştayı’nda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efes Selçuk Belediyesi Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği  (CEİD) tarafından Ankara’da düzenlenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği konulu çalıştaya katıldı.

 

Kısa adı CEİD olan Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği tarafından 9 ilde uygulanan “Türkiye’de Katılımcı Demokrasinin Güçlendirilmesi: Toplumsal  Cinsiyet Eşitliğinin İzlenmesi Projesi”  ile yerel yönetimlerin Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini güçlendirme adına yaptığı çalışmalar değerlendiriliyor. Efes Selçuk Belediyesi, belediye meclisinden çıkan kararla Yerel Eşitlik Birimi kurulması ve Avrupa Yerel Yaşamda Kadın Erkek Eşitliği Şartı’nı imzalaması sebebiyle çalıştayda yer aldı.

 

Cinsiyet Eşitliği İzleme Derneği tarafından düzenlenen, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Türkiye’de Katılımcı Demokrasinin Güçlendirilmesi: Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İzlenmesi Projesi’nin amaçları arasında yerel yönetimlerin politika ve çalışmalarıyla toplumsal cinsiyet eşitliğine sunduğu katkıları mercek altına alınması yer alıyor.

 

Kısa adı CEİD- İzler olan proje, toplumsal cinsiyet eşitliği odağında yerel yönetimlerin ve sivil toplum örgütlerinin yürütmüş olduğu çalışmaları cinsiyet eşitliği izleme yaklaşımının sivil örgütler, yerel yönetimler ve kamu tarafından benimsenmesini teşvik etmek amacıyla tasarlandı. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.