DOLAR 32,3701 0.15%
EURO 34,9652 -0.32%
ALTIN 2.323,870,20
BITCOIN 22812910,79%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

El Emeği Ürünler Narlıdere’de Vatandaşlarla Buluştu

El Emeği Ürünler Narlıdere’de Vatandaşlarla Buluştu

ABONE OL
Eylül 18, 2022 09:45
El Emeği Ürünler Narlıdere’de Vatandaşlarla Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NARLIDERE GECE PAZARI’NA BÜYÜK İLGİ

 

Narlıdereli kadınları ekonomik özgürlüğe kavuşması için desteğini sürdüren Narlıdere Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Üretici ve El Emeği Gece Pazarı’nı bu kez Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla buluşturdu. S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi işbirliğiyle düzenlenen gece pazarına halkın ilgisi büyük oldu. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, kurdukları gece pazarı ile üretici ve tüketiciler arasındaki bağı güçlendirdiklerini ifade ederek, “Narlıdereli kadınlar üretiyor, biz de onlara destek oluyoruz” diye konuştu.  

 

Narlıdere Belediyesi ve S.S. Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi işbirliğiyle düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Narlıdere Üretici ve El Emeği Gece Pazarı, bu kez Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu. Kadınların ekonomik hayata katılımını desteklemek ve ilçedeki üretim ağını güçlendirmek için hayata geçirilen Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi’nin üyeleri, el emeği ürünlerini tüketicilerin beğenisine sundu. Narlıdereli kadınların ürettiği doğal ve sağlıklı ürünler ile hediyelik eşyalar vatandaşlardan büyük bir ilgi görürken, dans gösterileri ve konser etkinliği de Narlıdere Üretici ve El Emeği Gece Pazarı’na renk kattı.

 

ONLAR ÜRETİYOR, BİZ DESTEK OLUYORUZ

Kadınların sosyo-ekonomik gelişimlerini desteklemek için hayata geçirdikleri Narlıdere Üretici Kadın Kooperatifi’nin kısa sürede önemli işler başardığını söyleyen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Kadınlarımızın mesleki becerilerini ekonomik gelire dönüştürmelerini ve aile bütçelerine katkı sağlamalarını önemsiyoruz. Narlıdere Belediyesi olarak kurduğumuz gece pazarı ile de üreticilerimiz ve tüketicilerimiz arasındaki bağı güçlendiriyoruz. Narlıdereli kadınlar üretiyor, biz ise onlara destek oluyoruz. İnanıyorum ki kadınlarımız üretim ağlarını güçlendirerek ilçemize ve şehrimize daha büyük katkı sağlayacaklar. Geleneksel hale getirdiğimiz gece pazarına emek veren kadınlarımızı ve üreticilerimizi destekleyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.   

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.