DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BITCOIN 2283915-0,41%
Antalya
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatma Seher Üst Geçidinin asansörleri tamir edildi

Fatma Seher Üst Geçidinin asansörleri tamir edildi

ABONE OL
Eylül 12, 2022 10:45
Fatma Seher Üst Geçidinin asansörleri tamir edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir, Fatma Seher -Kara Fatma- Üst Geçidi asansörlerinin güney, iç ve dış kapı değişimlerini tamamlayarak, kullanıma hazır hale getirdi

 

Geçtiğimiz aylarda bir vatandaş tarafından saldırıya uğrayarak büyük hasar gören İzmit 42 Evler mevkiindeki Fatma Seher -Kara Fatma- Üst Geçidi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından onarımı yapılarak, tekrar hizmete alındı. Tamir süresince kapalı kalan asansörler yeni haliyle hizmete hazır hale getirildi. Engelliler, yaşlılar ve çocuklu aileler, asansörleri tekrar kullanmaya başladı. 

 

YENİ HALİYLE HİZMETE HAZIR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ana arterler üzerine yaptığı köprülerle kent sakinlerine modern ulaşım imkânı sunuyor. Fatma Seher -Kara Fatma- Üst Geçidi de bu hizmetlerden sadece bir tanesi. Geçtiğimiz aylarda uğradığı saldırı sonucu kapıları parçalanmış, asansörün iç kapı ve mekanizma kapı kaşığı, kat kapı panelleri, kapı kartı ve motoru zarar görmüştü. Büyükşehir ekiplerinin hızlı ve özenli çalışmalarıyla zarar gören bölümlerin bakım ve onarımı yapılarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Büyükşehir, kentin üst geçitlerinde bulunan, özellikle engelli, hamile ve yaşlı vatandaşların güvenliği ve konforu için inşa ettiği asansör ve yürüyen merdivenlerin periyodik olarak bakımlarını da devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.