DOLAR 32,5140 -0.09%
EURO 35,0488 0.43%
ALTIN 2.434,160,47
BITCOIN 21069381,06%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Andera Belotti’yi bitirmek üzere

Galatasaray Andera Belotti’yi bitirmek üzere

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 22:42
Galatasaray Andera Belotti’yi bitirmek üzere
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bonservisi elinde olan ve bir çok Avrupa devinin transfer etmek istediği Andera Belotti’nin Roma’yla anlaşma yapmasına rağmen Galatasaray’ın da resmi temaslarda bulunduğu ortaya çıktı.

İtalyan basınına yansıyan haberlerde Andrea Belotti’nin Mourinho tarafınca bizzat yapılan teklifi çoktan kabul etmiş olduğu sadece imzanın bekletilmesi sebebiyle huzursuz olduğu bilgisi paylaşıldı. Bu gelişmeye bağlı olarak aralarında Galatasaray’ın da olduğu 3 kulübün Belotti’yle görüşmeye devam etmiş olduğu ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Roma’nın Pazartesi yada en geç Salı gününe kadar Belotti transferini bitirmemesi halinde İtalyan golcünün diğer tekliflerden biri içinde seçim yapacağı kaydedildi.

“COME TO GALATASARAY BASKISI”

Galatasaraylı taraftarlar, bu haberin sosyal medyada yayılmasının peşinden Andrea Belotti ve eşi Giorgia Duro’nun twitter ve instagram hesaplarına ‘Come to Galatasaray’ yazmaya başladı. Giorgia Duro’ya ise İstanbul fotoğrafları atılarak şehrin Torino’dan daha güzel olduğu yazıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.