DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0892 -0.13%
ALTIN 2.297,890,91
BITCOIN 22896801,31%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İYİ Parti Seferihisar ilçe Başkanı Kürşad Cebeci’den can dostlara ziyaret

İYİ Parti Seferihisar ilçe Başkanı Kürşad Cebeci’den can dostlara ziyaret

ABONE OL
Eylül 12, 2022 10:45
İYİ Parti Seferihisar ilçe Başkanı Kürşad Cebeci’den can dostlara ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kürşad Cebeci,Seferihisar Doğa ve Hayvan Hakları Derneği SEHAYDER’i ziyaret etti.

 

” Dünyamız sadece biz insanlar için bir yaşam alanı değil,aynı zamanda diğer canlıların da yaşam hakları ile var oldukları bir yaşam alanıdır. Bugün can dostlarımızı ve onlara bakım,koruma ve rehabilitasyon hizmeti veren Sehayder yöneticilerini ziyaret ettik. Bir hayvan dostu olarak buradan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Bu ve benzeri Seferihisar’da bulunan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan Hayvan Barınağını ve Sehayder derneğini ziyaret eden Kürşad Cebeci, barınakta ki can dostlarımızı ziyaret ederek,bakım ve rehabilitasyon süreçleri ile ilgili incelemelerde bulundu. Sehayder yöneticileri ve bakımevi personeli ile görüşen Kürşad Cebeci yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada ;

 

Barınaklar, Can dostlarımızın kaderlerine terk edildikleri,ilgi ve sevgiden uzak bırakıldıkları hapishaneler olarak görülmemelidir. Barınaklar kedi,köpek gibi hayvanlarımızın rehabilite edilmek üzere belirli bir süre misafir edildikleri yerler olarak değerlendirilmelidir. Vatandaşlarımızı Barınaklarda bulunan can dostlarımızı sahiplenmeye ve onların rehabilitasyon süreçleri için gereken yardımlarda bulunmaya davet ediyorum.  Seferihisar Hayvan Barınağımız da yaptığımız inceleme sonrası,ihtiyaçları ve sorunları yerinde tesbit ettik. Can dostlarımızın burada daha konforlu bir şekilde yaşamaları için elimizden gelen desteği vereceğiz.Unutmayalım bizim kadar onlarında yaşama hakkı var ”   Dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.