DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,010,14
BITCOIN 22954022,85%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mertcan C. İlk Dokunuş: “Kelebek” etkisi!

Mertcan C. İlk Dokunuş: “Kelebek” etkisi!

ABONE OL
Kasım 5, 2022 23:45
Mertcan C. İlk Dokunuş: “Kelebek” etkisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mertcan C. ilk olarak 2018 yılında, söz ve müziği kendisine ait olan Seninle şarkısı ile adını duyurmayı başarmıştı. Aradan dört yıl geçti. Kazø ile birlikte müzik piyasasının altını üstüne getirdiler. Peki Mertcan C. sanat hayatına nasıl başladı? Gelin hep birlikte bunu öğrenelim…



Aslında dört yıl önce yazdığı “Seninle” şarkısının sözleri Mertcan C. ve sanatı hakkında yeterli ipuçları veriyor. Şarkının nakaratına dikkat edelim: “Kelebeklerin en güzeli parmaklarıma konsana bi / Gel ki aklıma konuşsana sar kollarına sal beni” sözleri Mertcan C. için çok anlamlı bir an sonrasında yazılmış.



Sanat, hassas insanların işidir. Bu hassasiyeti en derininde hisseden isimlerden biri olan Mertcan C. eline konan kelebekten ilham alır. Ve “Seninle” şarkısını yazarak müzik kariyerine harika bir başlangıç yapar.



2020 yılında ardı ardına patlattığı “Alamancı” “Bunu Beklemedin” “Açelya” ve son olarak “Melodi” ile müzik kariyerini sürdüren Mertcan C. yeni şarkıları için gün sayıyor.

Ve dikkat! Müzikseverler, Mertcan C. ve Ft Kazø şarkılarını ilk dinleyenlerden olmak için takipte kalın.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.