DOLAR 32,5874 0.09%
EURO 35,0269 0.45%
ALTIN 2.425,300,11
BITCOIN 2090496-3,95%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Pakistan’a taziye mesajı

Pakistan’a taziye mesajı

ABONE OL
Ağustos 27, 2022 08:50
Pakistan’a taziye mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’da meydana gelen sel felaketi için geçmiş olsun mesajı yaymladı. Mesajda, ”Fazlaca sayıda Pakistanlı kardeşimizin yaşamını kaybetmesinden ve ortaya çıkan ağır hasardan derin üzüntü duyuyoruz” ifadesi yer aldı.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Pakistan’da devam eden ve son günlerde tesirini artıran sel felaketleri neticesinde çok sayıda Pakistanlı kardeşimizin yaşamını kaybetmesinden ve ortaya çıkan ağır hasardan derin üzüntü duyulduğu açıklandı. Pakistan’da muson yağmurları sebebiyle ulusal acil durum ilan edildi ”Yardım taşıyan bir uçağımızın Pakistan’a gönderilmesi öngörülmektedir”

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

”Hayatlarını kaybedenlere Tanrı’tan rahmet; dost ve kardeş Pakistan halkına ve Hükümetine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Türkiye, sel felaketinden etkilenen Pakistanlı kardeşlerimizin yaralarının sarılmasını teminen yardım hazırlıklarına başlamış olup insani yardım taşıyan bir uçağımızın Pakistan’a gönderilmesi öngörülmektedir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.