DOLAR 32,5458 0.01%
EURO 34,9615 0.32%
ALTIN 2.425,040,09
BITCOIN 2078224-3,21%
Antalya
30°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Selçuklu’da camiler ve çevreleri gül suyuyla yıkandı

Selçuklu’da camiler ve çevreleri gül suyuyla yıkandı

ABONE OL
Nisan 20, 2023 22:22
Selçuklu’da camiler ve çevreleri gül suyuyla yıkandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KONYA (İGFA) – İlçe sakinlerinin huzurlu ve güzel bir bayram geçirmeleri için birçok tedbir alan Selçuklu Belediyesi bayram namazı öncesinde Selçuklu’daki camilerin çevre temizliğini yaparak bahçelerini gül suyu ile yıkadı.

Selçuklu’nun bayramı huzur içinde rahat bir şekilde idrak edebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ Ramazan ayını uğurlamanın burukluğu içersindeyiz. Bu ayda oruçlarımızı tutarak ibadetlerimizi yerine getirdik ve bunun mükafatı olarak bayrama erişmenin coşkusunu yaşayacağız. Bizler de belediye olarak ilçe sakinlerimizin bayramı rahat bir şekilde geçirmesi için tüm birimlerimizce önlemlerimizi aldık. Bu çerçevede ilçemizdeki camilerimizin çevre temizliğini yaparak gül suyu ile bahçelerini yıkadık. Bayram boyunca belediyemize bağlı nöbetçi ekiplerimiz de belediye hizmetlerinin sağlanması için görevlerinin başlarında olacaklar. Ben  tüm hemşehrilerimize, milletimize  hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.

Kaynak: (İGFA) İnternet Gazetecileri Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.