DOLAR 32,3379 0.17%
EURO 35,1299 -0.17%
ALTIN 2.240,97-0,10
BITCOIN 2084046-5,02%
Antalya
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serdar Bilican’a ünlü isimden destek!

Serdar Bilican’a ünlü isimden destek!

ABONE OL
Aralık 7, 2022 01:00
Serdar Bilican’a ünlü isimden destek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Genç iş adamı “Serdar Bilican”; Türkiye’deki sokak hayvanlarına destek olmak adına çalışma başlattı. “Serdar Bilican”a bu önemli görevde en büyük destek Amerika’nın ünlü inşaatçılarından Jorge M. Perez’den geldi.
 
 
En son Miami’de Türk vatandaşlarına yönelik geliştirmiş olduğu projeyle adından söz ettiren “Serdar Bilican” sokak hayvanlarına karşı olan duyarlılığı ile çok konuşulacak. 
 
 
İnşaat çalışmalarını yoğunlukla sürdüren “Serdar Bilican”; sözlerine şu şekilde devam etti: 
 
‘’Bizim amacımız yaptığımız güzel binalarla, oluşturduğumuz güzel projelerle sadece insanlara yardım etmek değil. Aynı zamanda hayatımızın bir parçası olan sokak hayvanlarını da korumak zorundayız. Daha önce New York’ta bitirdiğimiz inşaatımıza destek veren Jorge M. Perez Bey ile çok samimi bir abi kardeş ilişkisi kurduk. Jorge Bey, The Related Group’un sahibi ve CEO’su. Kendisine Konya’daki talihsiz olaylardan bahsedince o da derinden etkilendi ve ülkemize destek sözü verdi. İstanbul’da üç, Gaziantep’te üç ve Konya’da iki tane modern barınak kuruyoruz. Çalışmalar başladı. Barınaklar 7/24 izlenecek ve finansmanın yarısını Jorge Bey’in şirketi yarısını da benim şirketim üstleniyor. Barınaklar Ocak ayı sonunda hazır olacak.’’
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.