DOLAR 32,5874 0.09%
EURO 35,0269 0.45%
ALTIN 2.425,300,11
BITCOIN 2090496-3,95%
Antalya
22°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Silahlı bir şahıs FBI ofisine girmeye çalıştı

Silahlı bir şahıs FBI ofisine girmeye çalıştı

ABONE OL
Ağustos 12, 2022 13:22
Silahlı bir şahıs FBI ofisine girmeye çalıştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD’nin Ohio eyaletinde FBI’n ofisine girmeye çalışan fakat başarılı olamayarak kaçan silahlı saldırgan ile polis ile çatıştı

ABD’nin Ohio eyaletindeki Cincinnati kentinde bulunan ABD Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) ofisine silahlı bir kişi girmeye çalıştı. Yerel saatle 09.00 sıralarında yaşanmış olan olayın arkasından açıklama yapan FBI, “Alarmın devreye girmesinin arkasından silahlı saldırgan FBI özel ajanlarını fark ederek firar etti.” ifadelerini kullandı.

Çatışma yaşandı

Olay yerinden aracıyla uzaklaşmaya çalışan saldırganın takip edildiğini söyleyen polis sözcüsü, “Vasıta durduğunda saldırgan ve kolluk kuvvetleri içinde çatışma yaşandı.” dedi. Olayın Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın evinde meydana getirilen aramanın arkasından gerçekleşmiş olması dikkat çekti.

Trump’ın malikanesinde arama

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Florida eyaletinde bulunan Ma-a-Lago tatil köyündeki malikanesinde FBI tarafınca 9 Ağustos’ta arama yapılmıştı.

Trump’ın evine FBI baskını

Operasyona tepki gösteren Trump, ekiplerin evindeki bir kasayı da açtığını iddia etmişti:

“Florida, Palm Beach’teki güzel evim Mar-A-Lago şu anda kuşatma altında, büyük bir FBI ajanı grubu tarafınca baskın yapılıp işgal edildi. İlgili devlet kurumlarıyla çalıştıktan ve iş birliği yaptıktan sonrasında evime meydana getirilen bu habersiz baskın lüzumlu yada uygun değildir. Kasama bile girdiler. Ülkemiz için karanlık zamanlar. Daha ilkin bir ABD Başkanının başına böyle bir durum gelmemişti.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.