DOLAR 32,3454 0.28%
EURO 35,1269 -0.05%
ALTIN 2.310,111,45
BITCOIN 22946583,71%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TAB İlaç OSENDE Collagen Ailesini   Pelin Karahan’la Tanıttı

TAB İlaç OSENDE Collagen Ailesini Pelin Karahan’la Tanıttı

ABONE OL
Kasım 23, 2022 11:15
TAB İlaç OSENDE Collagen Ailesini   Pelin Karahan’la Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

200’den fazla gıda takviyesi üretimiyle Türkiye’nin en büyük yerli ilaç üreticilerinden olan TAB İlaç ünlü oyuncu Pelin Karahan ile kolajen pazarına girdi. OSENDE Collagen ürün ailesi 22 Kasım’da Topaz Restaurant’ta düzenlenen lansmanla tanıtıldı.  

 

Güzelliği ile ekranların aranan isimlerinden olan oyuncu Pelin Karahan doğallığını OSENDE Collagen’in “O hep sende” marka fikriyle buluşturdu. Karahan’ın katıldığı lansmanda, TAB İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Pahsa Türkiye’de kolajen üretimi ve ürün ailesi hakkında açıklamalarda bulunurken, TAB İlaç Medikal ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Dr. Elif Pahsa doğru kolajen kullanımına ilişkin bilgiler paylaştı. Pelin Karahan ise OSENDE Collagen deneyimini ve marka iş birliği hikayesini anlattı.  

 

 “Üretimine şahit olduğum kolajeni kullanmak beni çok rahatlatıyor”

Fotoğrafçı sanatçısı & Influencer Ümit Karalar Gökmen moderatörlüğünde düzenlenen lansmanda, reklam yüzü Pelin Karahan’ın açıklamaları ilgi odağı oldu. Karahan “Hepimiz sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmak istiyoruz. Biliyorsunuz ben de temiz yaşamaya gayret edip temiz içerikli gıdalarla besleniyorum. Kullandığım besin takviyelerine dikkat ediyorum. Kolajen kullanmayı düşünüyordum ve ne kullanacağıma karar veremiyordum. İşte tam da bu sırada içime sinen OSENDE Collagen’le tanıştım ve yani TAB İlaç’la tanışma hikayem burada başladı. TAB İlaç’ın üretim tesisini gezdikten sonra büyük bir gönül rahatlığıyla OSENDE Collagen’i kullanmaya başladım. Bu ürün serisindeki her bir ürünün içeriği farklı kullanımlara göre o kadar güzel ayrıştırılmış ki “Ben hangi kolajeni kullanacağım?” sorusuna kendiliğinden yanıt buluyorsunuz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.