DOLAR 32,4994 0.26%
EURO 34,5917 0.23%
ALTIN 2.500,820,72
BITCOIN 2048642-0,15%
Antalya
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Talasemi Federasyonu Seçimleri’nde Mustafa Dolu Güven Tazeledi

Talasemi Federasyonu Seçimleri’nde Mustafa Dolu Güven Tazeledi

ABONE OL
Nisan 30, 2023 07:49
Talasemi Federasyonu Seçimleri’nde Mustafa Dolu Güven Tazeledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Talasemi Federasyonu’nun 10. Olağan Genel Kurulu 25 Nisan Pazartesi tarihinde  gerçekleşti. Federasyon Başkanı Mustafa Dolu’nun açılış konuşması ile başlayan genel kurul toplantısı, Divan Kurulu belirlenerek gündem maddeleri, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu raporu okunarak devam etti. Yönetimin ibra edilmesinden sonra tüzük değişiklik önerileri görüşüldü. Talasemi Federasyonu’nun isminin Türkiye Talasemi Federasyonu olarak değiştirilmesi delegelerin oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Dolu: Var Gücümüzle Çalışmaya Devam Edeceğiz

Olağan genel kurulun tamamlanmasının ardından mevcut başkan Mustafa Dolu ve ekibi, tek liste ile girdiği seçimi kazanarak güven tazeledi. Teşekkür konuşması yapan Mustafa Dolu, “Bu göreve ikinci kez beni layık gördüğünüz için teşekkür ederim, bundan sonraki süreçte Talasemi camiası için ben ve ekip arkadaşlarım var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz, tüm talasemi camiasına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Yönetim ve denetim kurulu asil üyelikleri şu şekilde: Yönetim Kurulu Üyeleri; Mustafa Dolu (Yönetim Kurulu Başkanı), Hüseyin Zeybekoğlu (Başkan Yardımcısı), Mehmet Öztaş (Genel Sekreter), Enver Ulusoy (Sayman), Hayri Arpay (Üye), Bayram Durmaz (Üye), Cafer Çelik (Üye). Denetim Kurulu Üyeleri; Çetin Karaca (Denetim Kurulu Başkanı), Cemilhan Türkmen (Denetim Kurulu Üyesi), Hasan Yetkin (Denetim Kurulu Üyesi).

talasemi

talasemi kongre

5’inci Talasemi ve Hemoglobinopatiler Kongresi Yapıldı

 25-26-27 Nisan 2023 tarihlerinde Limak Limra Resort Otel’de düzenlenen 5. Talasemi ve Hemoglobinopatiler Kongresi, Talasemi Federasyonu Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fatma Gümrük ve Federasyon Başkanı Mustafa Dolu’nun açılış konuşması ile başladı. Açılış konuşmalarının ardından Kongrenin düzenlenmesinde katkılarından dolayı Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Fatma Gümrük ve Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şule Ünal Cangül’e  Talasemi Federasyonu Başkanı Mustafa Dolu tarafından plaket takdim edildi. Üç gün süren kongrede Talasemi hastalığının güncel tedavileri hakkında verimli bilimsel toplantılar gerçekleştirildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.