DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1427 -0.05%
ALTIN 2.307,941,35
BITCOIN 22839463,16%
Antalya
21°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yol Bakım Timi taleplere hızlı çözüm üretiyor

Yol Bakım Timi taleplere hızlı çözüm üretiyor

ABONE OL
Eylül 8, 2022 16:45
Yol Bakım Timi taleplere hızlı çözüm üretiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Yol Bakım Timi kentin her noktasında üstyapı konusunda vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetlere hızlı bir şekilde çözüm getiriyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, kent genelinde hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmalarıyla yollardaki bozulmaları gideriyor. Bakım ve onarım çalışmalarıyla yol ve kaldırımlardaki deformasyonlar giderilerek gerek yaya gerekse araçlara oluşacak olası olumsuzlukların da önüne geçilmiş oluyor.

 

ÜST YAPI BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI

Kocaeli genelinde ana cadde, bulvar ve köy yollarında parke, bordür, beton gibi yolların yapımı ve tamiratı, yol üzerindeki alt yapı baca ve ızgara kapaklarının bakım onarımları, demir yaya korkuluklarının boyanması ve her türlü yol bakım onarım ve yapım çalışmalarında hizmet veriliyor.

 

153 ÇAĞRILARINA HIZLI GERİ DÖNÜŞ

Yol Bakım Timi, ana arterlerde, cadde ve bulvarlarda, köy yollarında veya kaldırımlarda oluşan bozulma ve aşınmalara 153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve ihtiyaçlar, Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale ediyor. Vatandaşın talep ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanarak çözüm üretiliyor, talebin mevcut durumu ve ilerleyişi ile ilgili vatandaşa bilgi aktarılıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.