DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050500-2,08%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Beşiktaşlı Futbolcular Mor Gözlüklerle Sahada

Beşiktaşlı Futbolcular Mor Gözlüklerle Sahada

ABONE OL
Mart 16, 2024 20:32
Beşiktaşlı Futbolcular Mor Gözlüklerle Sahada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaşlı futbolcular, Türk Epilepsi ile Savaş Derneğinin hayata geçirdiği Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasına destek olmak amacıyla Bitexen Antalyaspor maçına mor gözlüklerle çıktı

Beşiktaş ile Bitexen Antalyaspor arasında oynanan Trendyol Süper Lig maçında, Beşiktaşlı futbolcular Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyasının sembolü mor gözlüklerle sahaya çıkarak epilepsi hastalarına destek verdi. Ülkemizde yaşayan 1 milyon epilepsili birey yanlış bilgi ve hurafeler nedeniyle sosyal hayatlarında birçok ön yargıyla mücadele etmek zorunda kalıyor. Epilepsili bireylerin yaşadıkları bu zorluklara kayıtsız kalmayan Beşiktaşlı oyuncular mor gözlüklerle herkesi #GerçeğiGör’meye ve bakış açısını değiştirmeye davet etti.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği’nin sekiz yıldır hayata geçirdiği Epilepsi İçin Bak farkındalık kampanyası, epilepsili bireylerin de herkes gibi hayatlarına devam edebilecekleri, okuyabilecekleri, çalışabilecekleri, evlenebilecekleri, çocuk sahibi olabilecekleri ve başarılı işlere imza atabilecekleri konusunda farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Türk Epilepsi ile Savaş Derneği, tüm Beşiktaşlıları ve futbolseverleri, Epilepsi İçin Bak Instagram sayfasında yer alan #MorGözlük filtresiyle kendi fotoğrafını çekip farkındalık mesajları, #EpilepsiİçinBak ve #GerçeğiGör etiketleriyle sosyal medya hesaplarında paylaşmaya ve farkındalığın bir parçası olmaya davet ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.