DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2060844-0,56%
Antalya
21°

AÇIK

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Büyükşehir kırsala otobüs sefer sayısını artırdı

Büyükşehir kırsala otobüs sefer sayısını artırdı

ABONE OL
Haziran 28, 2023 20:09
Büyükşehir kırsala otobüs sefer sayısını artırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MERSİN (İGFA) – Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren belediye otobüsleri, Gözne, Ayvagediği, Arslanköy ile Çamlıyayla, Erdemli, Taşucu ve Gülnar gibi birçok bölgeye seferlerini artırdı.

Demir: “Yaz mevsimi sebebiyle kırsala sefer sayılarını artırdık”

Yaz mevsimine girilmesi ve okulların da tatil olması sebebiyle kent merkezindeki nüfusun, yaylalara veya ilçelerdeki sahillere doğru yöneldiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürü Bayram Demir, “Mersin çok sıcak bir iklime sahip olduğundan dolayı, vatandaşlarımız yazın kent merkezinden kırsal kesimlere ve sahil bandına gidiyor. Bu yüzden şehir merkezindeki yolcu yoğunluğu da azalıyor” diye konuştu.

Yazın nüfus yoğunluğu artan kırsal alanlara ve kent merkezine uzak olan sahil bandına yolcu taşıyan otobüslerin seferlerini artırdıklarını kaydeden Demir, “Alınan yeni otobüslerle güçlendirdiğimiz toplu taşıma araçlarımızın hem hafta içi, hem de hafta sonu hizmet verecek şekilde sefer sayısını artırdık. Böylelikle, vatandaşlarımızın yaylalara ulaşımının daha rahat ve konforlu gerçekleşmesinin de önünü açtık” dedi.

Kaynak: (İGFA) İnternet Gazetecileri Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.