DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2043377-2,15%
Antalya
19°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kemer'in buluşma noktası “Deniz Kafe"

Kemer'in buluşma noktası “Deniz Kafe"

ABONE OL
Temmuz 15, 2023 16:45
Kemer'in buluşma noktası “Deniz Kafe"
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemer’in en önemli çekim noktaları arasında yer alan Deniz Kafe, yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlıyor. Sahil kenarında güzel ve keyifli vakit geçirmek isteyen yerli ve yabancı misafirler, gece ve gündüz görüntüsüyle adeta kendisine hayran bırakan Deniz Kafe’de yoğunluk oluşturuyor.

Kemerli vatandaşlara ve ilçede tatili sürdüren yerli ve yabancı misafirlere hizmet veren Deniz Kafe, yenilenerek daha modern ve estetik bir görünüme kavuştu.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun talimatı ile yapılarak, yine Kemer Belediyesi tarafından Kemer’e yakışan bir işletme olarak faaliyetini sürdüren Deniz Kafe, yerli ve yabancı misafirlere uygun fiyatla hizmet vermeye devam ediyor.

Misafirlerini adeta büyüleyen manzarasıyla deniz kenarında yer alan Deniz Kafe, fiyatlarıyla da insanları cezbediyor.

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’nda Kemer Belediyesi’ne ait olan kafe, özellikle akşam vakitlerinde canlı müzik dinleyerek çayını yudumlamak isteyen misafirlerin uğrak yeri haline geldi.

Mustafa Ertuğrul Parkı içerisinde yer alan Deniz Kafe’nin çevresinde oluşturulan fotoğraf çekim alanları da yerli ve yabancı misafirlerin ilgisini çekiyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Belediyemize ait kafede misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlıyoruz. Özellikle Akdeniz akşamlarında kafemizde çok fazla yoğunluk oluyor. Sahil kenarında deniz manzarasını izlemek isteyen veya çayını yudumlarken dinlenmek isteyen herkesi kafemize davet ediyoruz. Misafirlerimiz birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakabilir. Deniz Kafe’den vatandaşımız çok memnun son derece olumlu geri dönüşler alıyoruz. Deniz Kafe’de hizmet veren belediye personelimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. 

Antalya’dan tatil için Kemer’e gelen Sude Sevincan, dinlenmek için Deniz Kafe’ye geldiklerini belirterek, “Burası çok güzel. Sahilini çok beğendik. Deniz Kafe’deki fiyatlar çok makul. Yemekleri de çok güzel.” dedi.

Aleyna Telek ise Deniz Kafe’ye ilk defa geldiğine değinerek, “Ben burayı çok beğendim. Birçok restorana ve kafeye göre fiyatları çok uygun. Üç gündür Kemer’deyiz. Geldiğimizden beri burada yemek yiyoruz. Burada her şey çok güzel.” diye konuştu.

Ankara’dan çalışmak için Kemer’e gelen İzzet Duran da Deniz Kafe’deki fiyatların çok uygun olduğuna dikkat çekerek, “Çay buraya 3 lira. Günde en az 30 tane çay içiyoruz. Yabancıların da buraya rağbet gösterdiğini gördüm. Kafede çalışanlardan çok memnunuz. Bizi güler yüzle karşılıyorlar. Sahili de çok bakımlı ve şezlong fiyatları uygun.” dedi.

Emircan Özdoğan da Deniz Kafe’nin Kemer Belediyesi’ne ait olduğunu öğrendiklerinde çok şaşırdıklarını belirterek, “Burayı çok beğendik. Nezih bir aile ortamı var. Çalışanlardan da çok memnunuz. Normal bir kafe ile buradaki fiyatları karşılaştırırsak burası çok uygun.” ifadelerini kullandı.

Kemer’de yaşayan Hatice Demirel de Deniz Kafe’nin her anlamda çok güzel olduğunu belirterek, herkesi Deniz Kafe’ye davet ettiğini kaydetti.

Meral Şahin ise Deniz Kafe’nin yenilenmesinden sonra daha keyifli bir hal aldığına değinerek, “Kemer Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’ndan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun. Kemer’de şu anda bu kadar ucuz bir yer yok. Hem ucuz hem de kaliteli.” dedi.

Kemer’de yaşayan Ali Haydar Küçükkaya ise Kemer Belediyesi’nin verdiği tüm hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade ederek, “Kafenin çalışanlarından çok memnunum. Her kesimden insan burada hem dinleniyor hem de yemeğini yiyor. Burada her şey dört dörtlük. Bunu kimse inkar edemez. Başkandan da Allah razı olsun. Başkanımızı çok seviyoruz.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.