DOLAR 32,4051 0.22%
EURO 35,0214 -0.19%
ALTIN 2.324,710,23
BITCOIN 22972922,26%
Antalya
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Memleket Partisi Ödemiş Özay Yigen’e Emanet

Memleket Partisi Ödemiş Özay Yigen’e Emanet

ABONE OL
Eylül 14, 2022 15:30
Memleket Partisi Ödemiş Özay Yigen’e Emanet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Küçük Menderes bölgesinin önemli merkezlerinden olan Ödemiş ilçesinde Memleket Partisi İlçe Başkanlığı’na Özay Yigen getirildi. Başkanlık mazbatasını İl Başkanı Cüneyt Oğuz’dan alan Yigen, ‘Var gücümüzle memleketimizi düzlüğe çıkarmak için mücadele edip, partimizi Ödemiş’te layık olduğu yere getireceğiz.’ dedi.  

 

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz konuya ilişkin; “İlçelerimizi sırasıyla bir bir kurarak büyümeye devam ediyoruz. Memleket Partisi tüm Atatürkçülerin, demokratların, cumhuriyetçilerin, laik çağdaş insanların İzmir’deki adresidir. Bugün Ödemiş İlçe Başkanlığımızı kurarak Ödemiş örgütlenmemizi de resmileştiriyoruz. İzmir ve Türk siyasetine çok önemli isimler katmış, gerçek vatanperverlerin cumhuriyetçilerin yaşadığı, efeler diyarı, Ödemiş’te Memleket Partisi ve Muharrem İnce’nin büyük bir karşılığı olduğunu biliyoruz. Ödemiş’in tamamında etkin bir şekilde örgütlenip Memleket Partisi’nin bayrağını Ödemiş’te dalgalandırıp göndere dikeceğiz.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.