DOLAR 32,3402 0.18%
EURO 35,1829 -0.03%
ALTIN 2.243,740,02
BITCOIN 2097294-5,47%
Antalya
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Narlıdere’de Pati-Fest Heyecanı Yaşanacak

Narlıdere’de Pati-Fest Heyecanı Yaşanacak

ABONE OL
Eylül 28, 2022 12:45
Narlıdere’de Pati-Fest Heyecanı Yaşanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Narlıdere Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Pati-Fest 2022, 2 Ekim Pazar günü düzenlenecek. Can dostlarını bir araya getirecek, stil yarışmaları ve eğlenceli etkinliklerin gerçekleştirileceği festival renkli görüntülere sahne olacak. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, hayvan haklarına konusunda farkındalık oluşturulacak festivale herkesi beklediklerini söyledi.

 

Hayvan hakları ve sahiplendirme konusunda farkındalık yaratmak, hayvan sevgisini gelecek nesillere aşılamak amacıyla Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen Pati-Fest 2022 bu sene de renkli görüntülere sahne olacak. Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında 2 Ekim Pazar Günü Sahilevleri Altıevler Mahallesi Muhtarlığı yanında gerçekleştirilecek festival, hayvan dostlarını bir araya getirecek. Gün boyu sürecek festivalde ‘En Şık Kıyafet Yarışması’ ve ‘Köpekleri Çiziyorum Resim Yarışması’ düzenlenecek. Festivalde ayrıca, satış stantları, palyaço gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri yapılacak. Saat 12.00-18.00 saatleri arasında havyan severleri bir araya getirecek Pati-Fest’te, can dostlarımız için sahiplendirme çalışmaları da yapılacak.   

 

PATİ-FEST’E HERKESİ BEKLİYORUZ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2 Ekim Pazar günü gerçekleştirecekleri Pati-Fest 2022’ye herkesi beklediklerini ifade ederek, “Can dostlarımızın yaşam standartlarını iyileştirmek, onlara sahip çıkmak hepimizin sorumlulukları arasında yer alıyor. Tabi ki bu konuda belediyelere de önemli görevler düşüyor. Sahipsiz can dostlarımızın rehabilitasyonunu gerçekleştirmek için üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Hayvan haklarına yönelik farkındalık oluşturacağımız, sevimli can dostlarımızla bir araya geleceğimiz festivalimize herkesi bekliyoruz” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
r
r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.